Ваучер подарък
Евро Топ Тур Ви предлага чудесна възможност да направите един различен, вълнуващ и запомнящ се подарък за всякакъв повод, а защо не и без повод, било то само да покажете на някой колко специален и значим е той за Вас!
Желаете да направите един оригинален подарък, но не можете да изберете или нямате време за търсене на „идеалния”, тогава вземете ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК от Евро Топ Тур и зарадвайте истински своите близки, приятели и колеги.
Независимо от повода – рожден ден, сватба, годишнина, награда, израз на благодарност или просто изненада за любим човек - Вие подарявате незабравими мигове от едно мечтано пътуване.
Ваучерът за подарък е документ за предплатена туристическа услуга –екскурзия, почивка, хотелска резервация, самолетен билет, круиз и др., който дава право на притежателя му да получи избрания продукт в офисите на Евро Топ Тур!
Ваучерът за подарък може да бъде закупен като всеки друг продукт на Евро Топ Тур чрез заплащане по банков път или в брой, с кредитна или дебитна карта в офисите на агенцията.
Ваучерът може да бъде получен в офис на Евро Топ Тур, по имейл или чрез доставка на посочен от Вас адрес.

Общи правила и условия за ползване на ваучер за подарък:
Закупуването на туристическа услуга или пакет с ваучера става само след неговото предоставяне в офисите на Евро Топ Тур, при което той бива разменен за съответната услуга;
Необходима е предварителна заявка за избраното пътуване;
Върху всеки ваучер за подарък е изписан срок на валидност или конкретни дати на пътуването. След изтичане на този срок ваучерът губи своята валидност и притежателят му не може да предявява каквито и да е претенции спрямо Евро Топ Тур;
Ваучерът може да бъде използван за всички продукти, които предлага Туристическа агнеция и туроператор Евро Топ Тур, съответстващи на неговата парична равностойност;
В случай, че притежателят на ваучера избере туристическа услуга или пакет на по-висока стойност от стойността на ваучера, той може да доплати на място разликата;
В случай, че притежателят на ваучера избере туристическа услуга или пакет на по-ниска стойност от стойността на ваучера, той може да закупи допълнителен продукт от агенцията със стойността на остатъка от ваучера, в противен случай остатъка не се възстановява.
Ваучерът не може да се заменя с неговата парична равностойност;
Ваучерът не може да бъде преотстъпен на трети лица различни от тези изписани в самия ваучер.
Ваучерът не подлежи на връщане;
Ваучерът се използва еднократно;
Ваучер с нарушена цялост се счита за невалиден;
Ваучерът не може да се преиздава;
Евро Топ Тур не носи отговорност за изгубени ваучери.