Лазурна почивка на Малдиви!

Малдиви
Пакетни цени с включен самолетен билет!
Маршрут:  София - Малдиви - София

Продължителност:   9 дни / 7 нощувки

Транспорт:  Самолет

Хранене:  AI

Цена от: 1505 €

Дати на отпътуване: 


ПРОГРАМА: Малдивите – раят на земята!
Разположени на 1191 острова, които се разпростират на площ 90 000 кв.км, мечтата ви за дълги, бели, обгърнати от палми, пясъчни плажове, тюркоазено синя и прозрачна като стъкло вода, става реалност. Недокоснат подводен свят с най-прекрасните коралови рифове, най-пъстрите риби и най-уединените места за гмуркане – Рай за всеки водолаз и гмуркач!

ЗА МЛАДОЖЕНЦИ
Обгърнати от тюркоазено синя вода и бели пясъчни плажове, Малдивите сякаш са създадени за романтични часове за двама. В някои хотели се предлага голяма отстъпка от цената за нощувка на булката. В много от тях младоженците получават допълнително вечеря на свещи, спа-процедура и други екстри. А празнуващите сватбен юбилей в много от хотелите могат да се насладят на бутилка шампанско или кошница плодове.

ЗА СЕМЕЙСТВА
Макар и някогашна тайна между гмуркачите, днес Малдивите са се развили като място за почивка на цялото семейство. Много хотели притежават детски клубове и забавляват най-малките с разнообразни занимания. В менюто присъства интернационална кухня, децата също не биват ощетени.

ЗА ГМУРКАЧИ
Подводният свят на Малдивите е пъстър и многообразен, мечтана цел за гмуркачи с високи изисквания, както за начинаещи и леководолази. Много от островите притежават близък риф, който подробно може да се изследва от плажа. Повечето острови разполагат с професионални училища за гмуркачи, в които може да се вземе под наем екипировка , а също така и да се получи сертификат за гмуркане.


1 ДЕН
Полет от София с прекачване в Доха, Истанбул, Виена, Москва и др.
2 ДЕН
Кацане на Малдивите. Трансфер до избрания хотел. Настаняване и нощувка.
3 ДЕН - 8 ДЕН
Свободно време и почивка. Възможност за допълнителни екскурзии на острова.
9 ДЕН
Излитане от Малдивите с прекачване в Доха, Истанбул, Виена, Москва и др.

Цената е в евро на човек в двойна стая и включва:
    самолетен билет София - Малдиви - София
    всички летищни такси
    7 нощувки на база закуски и вечери или All Inclusive
    трансфери летище – хотел – летище с вътрешен полет и лодка
    медицинска застраховка за целия престой

Цената не включва:
    лични разходи и допълнителни екскурзии на острова

Важно:
Програмата е индивидуална, не е обвързана с минимален брой участници. Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки, за пътуване в бизнес класа, за настаняване в единична стая, или за пътуване с деца. Не е предвиден водач от страна на туроператора. Цената е формирана в най-ниските цени на самолетните билети и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати и към момента на резервиране. При наличието на промоции на самолетните билети – цената може да бъде и по-ниска.

За други хотели, освен подбраните, настаняване на деца и специални промоции – моля свържете се с нас!

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА:
Sun Island Resort & Spa 4*
1505
Малдиви, Малдиви
Royal Island Resort & Spa 4+*
1624
Малдиви, Малдиви