Банкок и о.Пукет, 4* хотели 2 екскурзии вкл.в цената!

Банкок и о.Пукет, 4* хотели
2 екскурзии вкл.в цената!
Маршрут:  София - Банкок - Пукет - София

Продължителност:   13 дни / 10 нощувки

Транспорт:  Самолет

Хранене:  BB

Цена от: 1643 €

Дати на отпътуване: 


ПРОГРАМА: Тайланд
Тайланд привлича повече туристи отколкото която и да е друга страна в югоизточна Азия. Ако търсите многообразие и комбинация от спираща дъха природна красота, величествени храмове, искрена гостоприемност, отлична кухня и руини от приказни древни кралства, то тази дестинация е точно за вас.

Банкок и о.Пукет, 4* хотели
2 екскурзии, включени в цената!
Ден 1
Излитане от летище София за полет до Банкок, с прекачване в Истанбул, Москва, Доха или др.
Ден 2
Пристигане на следващия ден сутринта в Банкок. Свободно време за почивка и разглеждане на града. Нощувка в хотел Chatrium Hotel Riverside Bangkok 4* https://chatrium.com/chatrium_hotel/ или подобен. Хотелът е разположен на брега на река Чао Прая и предлага светли стаи, външен басейн и красиви гледки. Възможност за допълнителни вечерни екскурзии: вечеря на круизен кораб по реката в залива на Банкок с фолклорна програма (40-80 евро на човек в зависимост от кораба); посещение на „Калипсо шоу” (шоу на травестити - кабаретна програма, с вечеря 50 евро или без вечеря 38 евро) и др.
Нощувка.
Ден 3
Закуска в хотела. Полудневна екскурзия, включена в цената - "Храмовете на Банкок и Кралския дворец". Разглеждат се 3 от най-необичайните будистки храмове в Банкок: „Ват Тримар“ – тук се намира Златния Буда (изработен от 5 ½ тона солидно злато) - “Ват По“, най-големият храм във Банкок, тук се намира колосалния Полегнал Буда. „Великия Кралски Дворец” е един от най-прекрасните символи на Сиамския съд. Бил е резиденция на кралете на Тайланд. Тук ще разгледате различни дворци, използвани по различни поводи: Дворецът за погребения, Приенмата, Тронната зала, Кралската стая за гости и храмът „Ват Пра Кео” и най-свещеното изображение на Буда в Тайланд - „Смарагдовия Буда”, изваян от един единствен кристал изумруд.
Нощувка.
Ден 4
Закуска в хотела. Свободно време в Банкок. Възможност за допълнителни екскурзии.
Нощувка.
*Аютая с круиз и обяд – 115 евро индивидуален тур, 50 евро с присъединяаване към група
Аютая е старата столица на Тайланд. Ще се запознаете с историческото и архитектурно наследство на Аютая. Турът започва от летния дворец Bang Pa-In и храма руините от 14-и и 16-ти век. След това ще се качите на луксозен круиз Grand Pearl за двупосочно пътуване до Банкок. Великолепен обяд на бюфет и завладяваща природа по бреговете на река Чао Прая. Едно незабравимо преживяване.
*Плаващият пазар и Sampran ELEPHANT GROUND & ZOO - 80 евро индивидуален тур
Екскурзията включва разглеждане на най-известния плаващ пазар на 110 км от Банкок, както и посещение на Sampran ELEPHANT GROUND & ZOO с интересни шоу програми със слонове, крокодили и др.
Ден 5
Закуска в хотела. Трансфер до летището в Банкок за вътрешен полет Банкок - о. Пукет. Трансфер от летище Пукет до хотел Kata Beach Resort & Spa 4* https://www.katagroup.com/kata-beach/en/home/  или подобен. Свободно време.
Нощувка.
Ден 6
Закуска в хотела. Целодневна екскурзия с обяд до известните острови Пи Пи, включена в цената. Ще се насладите на варовиковите скални образувания на остров Пи Пи. Ще посетите залива Maya Bay, където е сниман филма "Плажът", свободно време за шнорхелинг и плуване в кристално чистата вода в един от най-хубавите заливи.
Нощувка.
Ден 7 - Ден 12
Закуска в хотела. Възможност за допълнителни екскурзии.
*Посещение на залива Панг Нга с обяд – 140 евро индивидуален тур; 50 евро, присъединяване към група
Предстои ви плаване с кораб между стотици варовикови острови, после кратка разходка с кану, задвижвано от тайландец. Ще видите красотите на тропическата природа, както и невероятния остров „Джеймз Бонд”, поникнал като гъба от водата. Колкото и да сте подготвени за това, тук реалността надминава човешкото въображение. Традиционен тайски обяд в Паяни Вилидж, местно село построено в морето.
Ден 12
Закуска в хотела. Трансфер от хотела до летище Пукет за полет до София с прекачване в Банкок и Истанбул.
Ден 13
Пристигане на летище София.

Пакетна цена на човек в двойна стая стандарт

Период/База изхранване Закуски в Пукет Закуски и вечери в Пукет
01.02 – 31.03 1970 евро  2098 евро
01.04 – 31.10 1643 евро 1830 евро

Цената е в евро на човек в двойна стая и включва:

 • самолетен билет София - Банкок - Пукет - София
 • вътрешен полет Банкок - Пукет
 • всички летищни такси
 • 3 нощувки със закуски в Банкок Chatrium Hotel Riverside Bangkok 4* https://chatrium.com/chatrium_hotel/ или подобен
 • 7 нощувки със закуски/закуски и вечери на о.Пукет Kata Beach Resort & Spa 4* https://www.katagroup.com/kata-beach/en/home/  или подобен
 • трансфери летище – хотел – летище в Банкок
 • трансфери летище – хотел – летище на Пукет
 • полудневна екскурзия до "Храмовете на Банкок и Кралския дворец" с група на англисйки език
 • целодневна екскурзия до островите Пи Пи с включен обяд с група на английски език
 • виза за Тайланд - вади се от България
 • медицинска застраховка

Цената не включва:
допълнителни екскурзии в Банкок или Пукет по желание

Програмата е индивидуална, не е обвързана с минимален брой участници. Пакетната цена може да се преизчисли за различен брой нощувки, за пътуване в бизнес класа, за настаняване в единична стая, или за пътуване с деца. Не е предвиден водач от страна на туроператора. Цената е формирана в най-ниските цени на самолетните билети и подлежи на препотвърждение за желаните от вас дати и към момента на резервиране.
При наличието на промоционални цени на самолетните билети пакетната цена може да бъде и по-ниска.